----::::WELCOME TO ' THE LOST SPIRiT ' OFFiCiAL WEBSiTE:::::--- أهلا وسهل ::: 欢迎 ::: Benvenuto ::: Добро пожаловать ::: Willkommen ::::NahNu NuhiBBu SiSMe KathiRaN JiDDaN!!!:::

Monday, July 5, 2010

~Post sampingan setelah 4 minggu..THE LOST SPIRIT???~

Salam aku dahulukan kepada semua rakan2 blogger mahupun pembaca2 setia mhupun tidak.......

Saya ingin mnyusun spuluh jari ini ,,memohon maaf sekiranya xdpat mmblas kmbali blogwalking anda semua......yg sbenarnya,saya xpunya ksemptan utk 'berblogging' sngat buat mase skrang ,kerana terlalu sibuk dgan krja 'part-time' sya sbgai sales assistant di Padini Bandaraya Melaka.....oleh kerana most of the syif yg dia bg adlah 'noon/tgah hari',tiap2 hari krja smpai pkul 11 mlm......and it is totally freakin tired at all.....wlaubgaimanapun,sya selalu 'brfacebook' n ber'YM'
 je lpas blik krja tu,,kerana,nk up-to-date brita2,mhupun mngenai hal2 brkaitan peljaran (Scholarship n Undergraduate ) ....oleh itu,,jika ad sbrang prtnyaan mhupun ingin mnjadi kawan yg lbih rapat,,just add FACEBOOK or YM saya ---> ayubkhalid_21@yahoo.com    ........wlaupun Millatfacebook dh lama join,,tpi msih blum brksemptan utk lbih aktif.....

- THE LOST SPIRIT???-
Kenapa,mengapa,bagaimana saya memilih nama ini utk blog saya ini???

-Ok,,mari cheq nak jelaskan......The Lost Spirit bukan bermksud 'Jiwa yg Sesat mahupun Jiwa Yang Hilang' TETAPI sebenarnya bermksud 'Semangat Yang Hilang' dan dibuat khas berdasarkan atas beberapa sebab yg hnya kawan2 spejuangan Universiti saya shja yg tau......'The Lost Spirit ,Now Retuned Back'???.....haaa,,kalau anda semua perasan yat ini kt bhgian bwah Nama blok ni,,(kt atas tu?,,mesti anda dah boleh byangkan apakah yg saya mksud kan?...btul atau tidak??....so,its mean that,,~Semngat Yg Hilang,Kini Kembali~...................ha ha ha,,semuanya berdsakan pngalaman2 semasa berada di Universiti Teknologi Petronas trsebut........ok,,nmpak nyer,,saya dh jelas kan mngenai nama blog saya ini,,dah nama ini tida akan bertukar wlaupun ke akhir hayat blog ini....huhuhu.....

~Terima kasih kepada rakan bloggers yg kerap 'berblogwalking' ke sini.........Salam Ziarah,di jemput2 utk selalu ke sini......if ad masa terluang,,sya akn k blog anda kembli......jgn segan2 utk mnjadi followers sya ya,,kerana sya kn follow anda semua blik.....terima kasih!~....meh saya balas lawatan anda semua dngan letak link anda kt bawah ni....


::::Rakan-rakan blogger trhngat::::

- Geng Cerita Sensasi!!!

1 comment:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Sekiranya korang berminat dengan banner batch kita ini ,korang boleh ambil code dia kt bawah ni dan utk letak kt blog2 korang....Salam,!

sexshop